18 Ara 2019 - 15:39

!!!ÖNEMLİ DUYURU!!!

KAZIMKARABEKİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI
*Belediyemiz yılardır siz değerli vatandaşlarımıza her zaman, her türlü hizmetin en iyisini vermenin çaba ve gayreti içerisindedir. Bu tür hizmetler birlik ve beraberlik altında sizlerden almış olduğumuz çeşitli gelirler ile sağlanmaktadır.
*Borcunu ödeyen vatandaşlarımızın da haklarını koruyup ve kollamak , eşitliği ve adaleti sağlamak zorundayız.
*BORCU BULUNAN VATANDAŞLARIMIZ İÇİN 15/01/2020 TARİHİNE KADAR SÜRE TANINMIŞ OLUP, BU TARİHTEN SONRA İSE 6183 SAYILI KANUN GEREĞİ İCRA ÖDEME EMRİ GÖNDERMEK SURETİYLE TAHSİLİ YOLUNA GİDİLECEK VE EN UFAK BİR ESNEKLİK GÖSTERİLMEYECEKTİR.
*Yukardaki açıklamalar doğrultusunda vatandaşlarımızın daha fazla sağduyulu hareket etmelerini temenni eder sonsuz saygılar sunarım.
RECEP BOYACIOĞLU
KAZIMKARABEKİR BELEDİYE BAŞKANI